websites

ONTWERP | BOUW | RESTYLING

Een professionele betaalbare website

Een website kost, net als een huisstijl bij een reclamebureau, vaak duizenden euro’s. Wij denken dat dit anders kan. Vooral als u startende ondernemer bent is het zeer belangrijk om professioneel voor de dag te komen, maar ook om op het web gevonden te worden. Helaas heeft u vaak al heel veel kosten in een beginperiode. Door met u mee te denken en alles in goed overleg te doen, probeert vanvanHees maar de kosten zo laag mogelijk te houden..

restyling

Misschien heeft u al een website, maar mag deze van u wel eens in een nieuw jasje gestoken worden. Wij bouwen niet alleen nieuwe website’s, maar restylen ook uw oude. Zo dat u weer helemaal bij de tijd bent met een responsive website en een nieuw fris ontwerp.

Waarom een website van vanvanHees

Een strak en fris ontwerp voorzien van een duidelijke navigatie, zodat uw website weer helemaal van deze tijd is. vanvanHees maakt voor uw een website compleet op maat gemaakt of op basis van een template.

Er is vanalles mogelijk. Ook als het gaat om de invulling van uw website.Heeft u bijvoorbeeld een goede tekstschrijver nodig, vanvanHees regelt het. Maar ook als het gaat om schitterende afbeeldingen of een onderhoudsplan voor uw website! Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

tekst

DUIDELIJK EN BEGRIJPBAAR

EEN PAKKEND STUKJE TEKST

Het schrijven van een goede tekst valt nog niet zo mee. Een groepje goed geformuleerde woorden die exact dat omschrijven wat  u wilt vertellen. Het mag niet te lang zijn, want dan wordt het niet gelezen, maar het mag ook niet te kort zijn omdat  het dan niet helemaal dat vertelt wat u wilt zeggen. Kortom, voor een goede tekst die alles omschrijft en tevens zorgt dat u beter vindbaar bent voor de zoekmachines op het internet heeft u echt een goede tekstschrijver nodig.

vanvanHees kan u daar bij helpen. Informeer naar de mogelijkheden.

BEELD

SFEERVOL | MOOI | SCHERP

HET JUISTE BEELD BIJ UW VERHAAL

Misschien een cliché om te zeggen, maar het is echt waar. Een afbeelding zegt vaak meer als 1000 woorden. Vandaar dat het ook zo belangrijk is dat ook op uw website mooie en goed gefotografeerde afbeeldingen staan. Het zorgt niet alleen dat de uitstraling van uw website goed is, maar het geeft uw (potentiële) klanten ook een beter beeld van wat u wilt zeggen of wat u doet.

Deze afbeeldingen kunt u laten maken door een fotograaf of u  kunt daarvoor stock fotografie gebruiken. Er zijn verschillende website’s die u kunt bezoeken voor leuke plaatjes. Bij sommige moet u hiervoor betalen en andere zijn gratis. Een paar voorbeelden hiervan zijn: shutterstock.com (betaald) of stocksnap.io (gratis).

Afbeeldingen van Google zijn vaak niet rechtenvrij en het gebruik ervan kan dus problemen opleveren. vanvanHees kan met u op zoek naar de juiste foto’s.

informatie nodig?

Wilt u weten wat vanvanHees voor uw bedrijf kan betekenen? Stuur ons dan een bericht via onze contactpagina of bel T. 0620 436 124