WEBSITES

ONTWERP | BOUW | RESTYLING

Een professionele betaalbare website

 

Een website kost vaak duizenden euro's en dan bent u ook nog maandelijks een bedrag aan het onderhoud kwijt. vanvanHees denkt dat dit anders kan. Vooral voor de startende ondernemer is het zeer belangrijk om ook op het web gevonden te worden, maar de kosten zijn dan al vaak zo hoog. vanvanHees probeert uw kosten zo laag mogelijk te houden.

Misschien heeft u al een website, maar mag deze van u wel eens in een nieuw jasje gestoken worden. Wij bouwen niet alleen nieuwe website's, maar restylen ook uw oude. Zo dat u weer helemaal bij de tijd bent met een responsive website en een nieuw fris ontwerp.

 

Informeer naar de mogelijkheden en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

 

 

Meer informatie

 

 

Waarom een website van vanvanHees

 

Een strak en fris ontwerp voorzien van een duidelijke navigatie, zodat uw website weer helemaal van deze tijd is. vanvanHees maakt voor uw een website compleet op maat gemaakt of op basis van een template.

Er is vanalles mogelijk. Ook als het gaat om de invulling van uw website.Heeft u bijvoorbeeld een goede tekstschrijver nodig, vanvanHees regelt het. Maar ook als het gaat om schitterende afbeeldingen of een onderhoudsplan voor uw website! Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

 

 

Teksten   Afbeeldingen   Onderhoud

 

 

 

Wel of geen CMS

 

Een website zonder CMS systeem (Content Management System) kunt u niet of nauwelijks zelf aanpassen, maar een website met een CMS systeem brengt extra maandelijkse kosten met zich mee. Dit is omdat zo'n systeem onderhouden moet worden en up to date moet blijven. Dus of u nu een maal een vast bedrag kwijt wilt zijn of dat u de extra maandelijkse kosten niet erg vindt voor een stukje ontzorging en gemak, beide zijn mogelijk bij vanvanHees.

Neem contact met ons op om te kijken wat voor u het meest geschikt is.

 

 

Contact

 

 

Het Kaar 17

5527 GS Hapert

+31 620 - 436 124

Neem contact op  |